waarom voor leef lekker lichter kiezen?

Een paar jaar terug ben ik een kilo of 30 afgevallen. Door allerlei redenen ging daarna het afvallen niet meer zo snel en kwam er ook weer wat bij.

Bij mijn sportschool ontmoette ik Anita, waarmee ik gelijk een klik voelde. Toen zij ging beginnen als leefstijlcoach heb ik me aangemeld.

Eerst een intake om te kijken wat het doel was en hoe we dat zouden kunnen bereiken. De doelen niet te groot stellen, maar klein beginnen.

“Ik ben er van overtuigd dat ik met hulp van Anita mijn ideale gewicht ga bereiken, wat dat dan ook mag zijn.”​

En als het even niet zo vlot gaat, krijg je toch een compliment al val je een ons in 2 weken af. Dat is goed voor je zelfvertrouwen.

Heel fijn bij Anita is dat ze niet werkt met een standaard programma of een lijst met menu’s die je moet volgen, maar echt kijkt wat bij jou past qua voeding en beweging en dan op die manier je doelen halen.

Anita heeft veel kennis van voeding; wat is evenwichtige voeding, hoe moet je etiketten lezen en hoe ga je die manier van anders eten de rest van je leven volhouden. Ook van bewegen weet ze veel.

Je kan in overleg zelf kiezen hoe vaak je wil afspreken en ook is er regelmatig contact via bijv. app om te kijken hoe het gaat. Ze houdt je goed in de gaten.Anita is altijd vrolijk en het voelt vertrouwd om met haar af te spreken.

Ik ben er van overtuigd dat ik met hulp van Anita mijn ideale gewicht ga bereiken, wat dat dan ook mag zijn.

Annette

Ik ben in februari 2020 bij Anita terecht gekomen voor advies, omdat ik wel wilde afvallen, maar ik wilde geen dieet volgen. Bij een dieet ‘mag je zoveel niet’ of ‘moet je juist dát eten’.

Mijn doel was om ca. 10 kg af te vallen en me fitter te voelen.

Wat ik vooral van Anita heb geleerd zijn de basisdingen, welke keuzes kun je beter maken en waarom. Met deze gezonde basisregels heb ik, zonder dat ik het gevoel had dat ik aan het lijnen was, in het najaar van dat jaar, mijn doel gehaald. Terwijl ik nog steeds genoot van lekkere dingen en etentjes.

“Ik kan gewoon boodschappen halen, gewoon eten, genieten en toch op hetzelfde gewicht blijven.”​

En natuurlijk heb ik nog wel mijn valkuilen. Periodes dat je wat minder goed oplet of je wat makkelijker op een zijspoor loopt.

Maar omdat ik geleerd heb waar het in de basis om gaat is het veel makkelijker om mij na een lastigere fase weer te houden aan de basis. Ik hoef niet een heel dieet te volgen of mezelf van alles te ontzeggen, ik kan gewoon boodschappen halen, gewoon eten, genieten en toch op hetzelfde gewicht blijven.

Voor wie twijfelt kan ik alleen maar zeggen, gooi al die dieetpogingen overboord, leer van Anita om vooral gezond en lekker te leven!

 

Marjan

Iets meer dan 30 kilo afvallen en vervolgens op een stabiel gewicht blijven had ik niet gered zonder de adviezen, motivatie en coaching van Anita van leef lekker lichter.

“Ondanks dat je afvallen zelf moet doen had ik zonder haar niet de resultaten gehaald die ik nu wel heb gehaald”

Ze heeft me heel persoonlijk begeleid zonder te forceren. Ze heeft me tips gegeven waarop te letten bij het kopen en bereiden van voedsel en ook geholpen met gezonde recepten.

Ze heeft me gemotiveerd om meer te gaan sporten en is nog steeds heel geïnteresseerd en betrokken. Ze is altijd vriendelijk zelfs al is ze soms streng.

Ondanks dat je afvallen zelf moet doen had ik zonder haar niet de resultaten gehaald die ik nu wel heb gehaald. Ik ben nu al jaren stabiel door de nieuwe levensstijl die ik heb aangeleerd en heb geïmplementeerd.

Willem

Nadat ik een periode een ´streng´ koolhydraatarm dieet had gevolgd, was ik op zoek naar een nieuwe leefstijl waarin gevarieerd eten centraal stond. Bij Anita was ik hiervoor aan het juiste adres. 

“ik was op zoek naar een nieuwe leefstijl waarin gevarieerd eten centraal stond”

Samen met Anita heb ik mijn eetgewoontes op papier gezet en gekeken waar er dingen veranderd konden worden. Anita gaf altijd vol enthousiasme tips, zoals alternatieve recepten waar je echt wat aan had! Ook kreeg ik regelmatig een appje met de vraag hoe het met mij ging en werd er doorgevraagd na de oorzaak als ik bijvoorbeeld wat gesnoept had. Ook bedachten we dan een oplossing om dit in de toekomst tegen te gaan.

Kortom: Anita is een enthousiaste en doortastende vrouw die met veel plezier haar klanten aan een voor de klant passende leefstijl helpt!

Sietske

Wil jij ook ervaren hoe je zonder dieet kunt afvallen? En wil je weten hoe ik jou kan begeleiden naar een gezondere leefstijl? Neem gerust contact met me op.